Din 1 Martie deschidem al treilea sediu!

Cu o experiență din 2017 în domeniul îngrijirii și asistenței socio-medicale a seniorilor în centre rezidențiale, ne mândrim cu transparența informațiilor privind calitatea îngrijirii și a serviciilor noastre, asigurându-vă că puteți avea încredere în noi încă de la primul pas!

Un centru de îngrijire rezidențial poate fi o alegere bună pentru persoana iubită dacă aceasta dorește să aibă mai multă stimulare socială și să-și facă noi prieteni într-un mediu cald și primitor.

Centrele noastre sunt adaptate nevoilor persoanelor vârstnice și căutăm în permanență să venim în sprijinul nevoilor dumneavoastră cu cele mai bune servicii.

Al treilea centru este unul modern utilat și echipat, fiind situat într-o zonă rezidențială liniștită, plină de verdeață, departe de agitația orașului și care oferă o atmosferă prietenoasă de care orice persoană de vârsta a treia are nevoie.

Echipa noastră, dedicată, oferă șederi scurte de tip respiro, precum și servicii profesionale complete de îngrijire a persoanelor vârstnice (cu diferite afecțiuni neurologice cum ar fi…) (îngrijire rezidențială permanentă, îngrijire medicală și îngrijire pentru seniorii diagnosticați cu demență).