Despre

Despre

Armonia Bunicilor și-a deschis porțile în Șag pentru a răspunde frământărilor și a oferi sprijin familiilor care au membrii aflați la vârsta a treia, a căror condiție fizico-mentală nu le mai permite traiul independent.

Centrul nostru de asistență, îngrijire și tratament vine ca o soluție la dilema copiilor care au părinți în vârstă, față de care sunt recunoscători pentru toată investiția și doresc să le ofere o bătrânețe liniștită în mediul cel mai plăcut, cu îngrijiri medico-sociale specializate.

Echipa noastră este formată din persoane calificate și cu experiență în domeniu, care înțeleg nevoile specifice ale seniorilor și sunt dedicate oferirii de servicii de cea mai bună calitate. Suntem aici pentru a vă sprijini în toate aspectele îngrijirii seniorilor și pentru a ne asigura că aceștia primesc atenția, grija și iubirea de care au nevoie și merită.

Descoperă valorile noastre!

Dedicație

Suntem dedicați seniorilor și familiilor lor, oferindu-le un sprijin deosebit și având mereu în vedere bunăstarea lor fizică, mentală și emoțională.

Responsabilitate

Ne asumăm responsabilitatea pentru îngrijirea rezidenților, asigurându-ne că ne îndeplinim toate obligațiile.

Respect

Ne tratăm întotdeauna clienții cu respect și empatie, înțelegând nevoile și dorințele lor.

Profesionalism

Echipa noastră este formată din specialiști calificați și experimentați, care oferă servicii medicale și psihologice de înaltă calitate.

Integritate

Suntem întotdeauna sinceri și transparenți în ceea ce privește serviciile noastre și costurile acestora, respectând și promovând etica profesională.

Alături de dumneavoastră 100%, dedicați întru totul îngrijirii celor atât de dragi vouă.

Credem cu tărie în sinceritate, transparență, implicare, responsabilitate și respect. Vă spunem exact ce și cum se poate face, cât costă serviciile noastre. Ne raportăm cu grijă, empatie și respect atât la seniori, cât și la rudele și prietenii acestora. Ne asumăm și dedicăm responsabilitatea imensă de a oferi persoanelor dragi pe care ni le încredințați atenția, grija și îngrijirea pe care aceștia o merită.

Părerile clienților noștri contează:

Recunosc ca am fost putin sceptic in privinta internarii bunicii mele intr-un azil de batrani, dar ajuns la concluzia ca toate temerile mele au fost nefondate. Armonia Bunicilor este un centru de ingrijire a batranilor minunat, este un loc in care bunicii nostri cu siguranta se simt in lumea lor, alaturi de alte persoane de varste asemanatoare au subiecte de discutie comune, participa la tot felul de activitati plus ca in tot acest timp sunt urmariti de cineva calificat care le poarta de grija. Pot spune ca a fost o alegere foarte buna de a-i oferii bunicii mele o batranete linistita. Multumesc!

Tatal meu locuieste la Armonia Bunicilor de 3 ani si sunt foarte linistit ca il stiu acolo. Zilnic se ocupa cineva de el si este ingrijit corespunzator, este un azil de batrani care mertia toate laudele. Personalul este foarte amabil si calificat, se comporta frumos cu batranii si sunt atenti la nevoile lor.

Nu am fost de acord cu ideea de azil de batrani pentru bunicul meu, dar vazand ca nu ii pot oferii acasa suport din cauza lipsei de timp si a altor probleme au hotarat sa incerc si varainta asta. Am fost la 2 azile de batrani si pot spune ca a 3 oara a fost cu noroc, am ajuns la Armonia Bunicilor si sunt fericit cu asta. Bunicul meu o duce bine, este hranit, ingrijit si este inconjurat de alte persoane in vrasta cu care zilnic are ce povestii. Ma bucur ca am facut aceasta alegere. Felicitarile mele pentru Armonia Bunicilor!

Toate multumirile pentru Armonia Bunicilor, un azil de batrani care cu adevarat pune pret pe viata unei persoane, foarte responsabili si atenti la nevoiile batranilor. Sunt foarte impacat cu gandul ca mama mea este acolo si cineva este atenta cu ea si o respecta, ii ofera toate conditiile si atentia necesara. Ori de cate ori o vizitez ma bucur sa o vad ca este bine si ca ii place acolo, o alegere ideala daca cu adevarat iti pasa de persoane dragi si nu ai timpul necesar pentru ele!

Apelează
WhatsApp